вівторок, 03 серпня 2021 13:51

Убивство 6-річної дівчинки: 13-річний підозрюваний був п'яний

Убивство 6-річної дівчинки: 13-річний підозрюваний був п'яний
На Харківщині знайшли вбитою зниклу 6-річну Мирославу Третяк. У злочині підозрюють її сусіда 13-річного Богдана Федя. Фото: t.me/truexanews

13-річний Богдан Федь зі Старого Салтова на Харківщині, якого підозрюють у вбивстві сусідки 6-річної Мирослави Третяк, у вечір убивства був п'яний.

Дівчинку він заманив до занедбаної будівлі під приводом нарвати поряд у саду яблук. Там ударив Мирославу по голові не менш ніж 10 разів. Такі дані слідства зазначені в ухвалі Вовчанського районного суду від 29 липня, оприлюдненій в Єдиному державному реєстрі судових рішень 2 серпня.

"28 серпня, у проміжок часу з 16:00 по 18:00, малолітній у стані алкогольного сп'яніння у приміщенні покинутої будівлі, на ґрунті раптово виниклих особистих неприязних відносин вдарив потерпілу не менш як 10 разів тупим твердим предметом у голову", — сказано в ухвалі суду.

З місця злочину та місцевості довкола слідчі вилучили речові докази, серед яких кілька фрагментів цегли. З квартири родини підлітка вилучили засоби для прання та вологий одяг хлопця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство Мирослави Третяк: назвали причину смерті дитини

У день трагедії Мирослава гралася з подругою Вікторією. Та розповіла, що до них прийшов підліток та запропонував піти нарвати яблук. Дівчинка погодилася. І обіцяла Вікторії повернутися, але так і не прийшла.

А підозрюваний у судовому засіданні пояснив, що дійсно був із дівчинкою у занедбаній будівлі неподалік від їхнього будинку. Там побив її. А потім залишив її без тями та пішов додому.

У Старому Салтові на Харківщині знайшли мертвою 6-річну Мирославу Третяк. Дівчинка пішла на прогулянку й не повернулася приблизно о 18:00 28 липня. На пошуки підняли поліцейських і кінологів. До них долучилися небайдужі: 350 людей прочісували занедбані будівлі й місцеві лісосмуги. Пошуки тривали майже 5 год. Знайшли Мирославу в занедбаній будівлі за 1 км від її домівки, де немає житла, лише поле й лісосмуга. Підозрюваний у злочині - 13-річний сусід дівчинки.

Зараз ви читаєте новину «Убивство 6-річної дівчинки: 13-річний підозрюваний був п'яний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути