вівторок, 11 жовтня 2011 11:42

У зіткненні "Москвичів" у Криму загинуло 5 людей

11 жовтня 2011 року о 04:42 в МНС Джанкойського району АР Крим надійшло повідомлення про те, що на автодорозі "Харьків – Сімферополь", поблизу села Краснодольне Джанкойського району сталося лобове зіткнення автомобілів "Москвич" АЗЛК 2140 та "Москвич" ІЖ 412. Про це повідомили у прес-службі МНС Криму.

До місця надзвичайної ситуації було направлено оперативно – рятувальні автомобілі МНС з міст Джанкой та Сімферополь. За попередніми даними, автомобіль марки "Москвич" білого кольору направлявся в Джанкой. Йому назустріч рухався автомобіль "Москвич" червоного кольору.

"В районі села Краснодольне сталось лобове зіткнення двох автомобілів, причому удар був такої сили, що водій і пасажир червоного "Москвича" і три пасажири білого "Москвича" від отриманих травм загинули на місці аварії. Рятувальники, які прибули на місце події, за допомогою гідравлічного інструменту вийняли загиблих з авто. На червоному "Москвичі" співробітникам МНС довелось зрізати кришу транспортного засобу", - зазначили в міністерстві.

В результаті дорожньо-транспортної події загинуло 5 осіб: чоловік 1970 р.н., жінка 1964 р.н. особи інших загиблих встановлюються.

Чоловіка 1984 р.н, мешканця Джанкойського району, с. Рисаково в стані середнього ступеню важкості госпіталізовано у Джанкойську центральну районну лікарню. Попередній діагноз: черепно-мозкова травма, струс головного мозку, відкритий перелом лівого стегна, перелом ребер.

Причина та обставини ДТП встановлюються.

Зараз ви читаєте новину «У зіткненні "Москвичів" у Криму загинуло 5 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути