пʼятниця, 14 лютого 2014 23:57

У Запоріжжі в автомобілі заживо спалили активіста Автомайдану - ЗМІ

У Запоріжжі в автомобілі заживо спалили активіста Автомайдану - ЗМІ
Фото: zp-news.zp.ua

У четвер, 13 лютого, на дорозі між селами Червоний Яр та Івангород в Запорізькому районі згорів автомобіль "Тойота" разом із власником всередині. Про це повідомляє ресурс 061.ua.

За попередньою інформацією, займання сталось через те, що невідомий вистрілив у бензобак автомобіля, від чого той спалахнув.

У п'ятницю, 14 лютого, стало відомо, що загиблим виявився Сергій Сенека, який був активним учасником Автомайдану. Про це кореспонденту 061 розповіла знайома родини загиблого.

За словами жінки, дружина зуміла впізнати чоловіка тільки по обручці, оскільки все тіло потерпілого обгоріло. Крім Автомайдану, загиблий також займався приватним підприємництвом. Яка саме діяльність Сергія Сенеки могла стати мотивом для вбивства, встановлює міліція.

Джерело в правоохоронних органах також підтвердило інформацію про вбивство активіста. Дана подія внесена до Єдиного реєстру розслідувань як умисне вбивство (ст.115, ч.1 КК).

Зараз ви читаєте новину «У Запоріжжі в автомобілі заживо спалили активіста Автомайдану - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути