пʼятниця, 06 липня 2012 15:14

У вінницькому торговому центрі з ескалатора впав і загинув чоловік

У вінницькому торговому центрі з ескалатора впав і загинув чоловік
Хлопця відвезли до лікарні, але врятувати його не вдалося. Фото: profi-forex.org

Сьогодні вранці не приходячи до тями у Вінницькій лікарні помер 24-річний чоловік. Той ввечері 4 липня впав з ескалатора у торговельному комплексі.

"Це було близько 17 години. Молодий чоловік з дівчиною ходили по "Магіцентру". Заходили до ювелірних крамниць. Здається, обирали весільні каблучки. Піднялися на другий поверх. А коли спускалися, він чогось захотів покататися на поручнях. Дівчина його відмовляла, але він її не слухав", - розповіли очевидці.

Чоловік не втримався на висоті, від удару об підлогу отримав важкі травми.

"Хлопця забрали до лікарні, а на підлозі ще залишалася величезна калюжа крові. У цьому "Магіцентрі" вже був страшний випадок. Два роки тому тут з третього поверху впав також молодий чоловік. Він працював ремонтником в одному відділі, де робили реконструкцію. Він впав на скляний водоспад. Йому відрізало руку, лікарі її намагалися пришити назад. Навіть давали надію, що вона буде працювати. Та за кілька днів бідолаха помер. Занадто багато крові втратив. Організм не витримав", - додав вінничанин Олексій Мельник.

Минулого місяця у Вінниці ще в одному місцевому торговельному центрі травмувалися двоє людей. Обидва каталися на поручнях.

Зараз ви читаєте новину «У вінницькому торговому центрі з ескалатора впав і загинув чоловік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути