четвер, 03 листопада 2011 15:07

Кримчанин упав у підвал і намертво застряг серед труб

Кримчанин упав у підвал і намертво застряг серед труб

У Сімферополі чоловік упав у підвал і не зміг самостійно вибратися. Як повідомили в прес-службі МНС України в Криму, повідомлення з інформацією про нещасний випадок надійшло в центр зв'язку міського управління МНС від медиків швидкої допомоги.

Лікарі не могли надати допомогу потерпілому 29-річному чоловікові, який знаходився в підвалі будинку по вулиці Марка Донського. Чоловік застряг серед труб у підвальному приміщенні, пише Центр.

"Щоб туди потрапити, треба було постаратися. Входи і виходи в приміщення були закриті і заварені. У невеликому вікні, через яке людина потрапила у підвал, були зрізані решітки. На 30 см нижче вікна знаходилися труби, на які він і впав. Самостійно встати не зміг, ймовірно він перебував у стані алкогольного сп'яніння", - повідомили рятувальники.

За допомогою гідравлічного інструменту були відрізані труби, які заважали звільненню чоловіка. Рятувальники винесли його на поверхню і передали бригаді швидкої допомоги.

Зараз ви читаєте новину «Кримчанин упав у підвал і намертво застряг серед труб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути