Ексклюзиви
четвер, 27 жовтня 2011 08:52

На Тернопільщині у руках чоловіка вибухнула паяльна лампа

На Тернопільщині у руках чоловіка вибухнула паяльна лампа

До опікового відділення першої міської лікарні у Тернополі потрапив 34-річний Сергій Лук'янський із села Білоголови Зборівського району Тернопільщини. У нього в руках вибухнула паяльна лампа. Він отримав опіки обличчя, шиї та правого плеча.

Як розповіла секретар Білоголовської сільської ради Мирослава Кузьма, нещасний випадок стався на власному подвір'ї постраждалого.

"У нього хворіло червневе поросятко. Кажуть, пішов до сусідки за порадою, що робити. А та відповіла, як температура буде падати, треба заколоти. Бо інакше пропаде. Він заколов. Заніс його у прибудову, почав смалити. І лампа несподівано зайнялася. Якби то на свіжому повітрі, може, вогонь би так швидко не поширився. Але у приміщенні господар одразу почав горіти", - зазначила Мирослава Миронівна.

Чоловік вибіг надвір. Почав качатися по землі, щоб погасити одяг, що палав. Дружина викликала швидку допомогу.

"Швидка скоро приїхала. То ж молода людина, на такі виклики медики завжди швидко добираються. Забрали спочатку до Зборова, але звідти зразу до Тернополя відправили. Кажуть, ще не скоро з лікарні вийде. Операцію йому мають робити, шкіру пересаджувати", - переповіла жінка.

Причини вибуху лампи поки що встановлюють. Припускають, міг статися витік бензину. Або тиск у лампі був засильний.

"Там сім'я і так бідує. Сергій із жінкою ніде не працюють, бо де у селі роботу знайдеш. Мають трьох малих дітей, на ту допомогу і живуть. А тепер ще нове горе додалося", - зауважила Кузьма.

Зараз ви читаєте новину «На Тернопільщині у руках чоловіка вибухнула паяльна лампа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути