четвер, 28 липня 2011 15:46

У Харкові двірник розбився насмерть, впавши з абрикоса

У Харкові двірник розбився насмерть, впавши з абрикоса

У Харкові чоловік поліз за абрикосами і загинув. Двірник вирішив поласувати плодами в обідню перерву, однак зірвався з дерева.

Трагедія трапилася 26 липня в опівдні. Про нещасний випадок на вулиці Доватора зараз нагадує тільки поламана гілка на невеликому дереві. Бажаючи поласувати абрикосами, 64-річний Михайло Голобородько поліз на верхівку.

Олег Дмитрович, місцевий житель: "Вони троє трясли спочатку дерево, хоча поруч з дорогою їсти абрикоси не можна, а потім він поліз, обломилося дерево - і він упав. Не знав, де смерть знайде, падав з висоти півтора-два метри, не більше".

Чоловік зірвався на очах у своїх колег, вони не встигли надати загиблому навіть першу допомогу, пише АТН.

Ася Литвинова, працівниця КП "Харківблагоустрій": "Коли впав, сказав: "Боляче голові", - і все, буквально відключився одразу".

Медики, які прибули на місце, констатували смерть чоловіка. Двірником Голобородько прийшов працювати в травні, на колишньому місці роботи про нього - лише позитивні відгуки. А трагедія, кажуть, сталася саме в обідню перерву.

Рідним загиблого виплатять компенсацію і допоможуть в похованні, повідомили в прес-службі міськради, а обставини нещасного випадку тепер буде встановлювати спеціальна комісія Держміськпромнагляду.

Зараз ви читаєте новину «У Харкові двірник розбився насмерть, впавши з абрикоса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути