Ексклюзиви
понеділок, 25 лютого 2013 21:27

У Вінниці учнів до школи розвозив п'яний водій

Сьогодні близько 8 ранку по вул. 600-річчя у Вінниці місцеві даішники зупинили шкільний автобус. Під час перевірки документів водія правоохоронці від нього відчули різкий запах алкоголю.

"Як виявилося, у нього й не було довідки про проходження предрейсового медичного огляду. Сам водій не заперечував, що був нетверезий. Проходити медичне обстеження відмовився", - зауважив інспектор служби профілактичної роботи ДАІ Вінницької області Олег Павленко.

Затриманий розвозив дітей білим "Боганом". Збирав учнів в два етапи по всім мікрорайонам Вінниці. Потім відвозив їх до вул. Маяковського, де знаходиться єврейська школа "Ор Менахем".

Автор: Фото надане прес-службою ДАІ Вінниччини
 

"Зрозуміло, що в такому вигляді водій просто не мав права везти дітей. В салоні автобусу на той момент знаходилося семеро учнів. Подальшою розвозкою зайнявся наш інспектор, який має відповідну категорію водіння", - додав Павленко.

"Ми обурені цим інцидентом. Наші діти, які чекали автобус по іншим вулицям, мусили стояти близько півгодини. Нам дзвонив директор школи, вибачався за незручності. Тим не менш, діти таки стояли, мерзли. Хоча по закону, роботу навіть рейсових автобусів мають відновлювати через 15 хвилин. Водія автобусу особисто я добре знаю. Це дядя Коля, возить дітей не менше п'яти років. Казати про те, чи міг бути п'яним за кермом, чи ні, я не можу. Нехай це встановлює експертиза", - розповіла мати учнів школи Олена Павлова.

На водія складено адміністративний протокол за статтею 130 КУпАП. Його можуть позбавити ліцензії на перевезення.

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці учнів до школи розвозив п'яний водій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути