субота, 16 березня 2013 15:05

У Вінниці іномарка згоріла в кількох метрах від автозаправки

У Вінниці в ніч з 15 на 16 березня навпроти автозаправки згоріла іномарка. Це сталося після першої години між вулицями Грибоєдова та Гонти в мікрорайоні Замостя.

"Дивилася телевізор, як тут чую страшний скрегіт. За кілька секунд гучний удар. Серцем відчула, що аварія трапилася біля нашого будинку. Пройшла буквально хвилина. Тут такий страшний вибух! Подумала, що це якісь мафіозні розбірки у нас кояться. Вискочила подивитися на балкон, а там ще гірше! Прямо під автозаправкою, яку вибудували прямо під нашим домом, дим стовпом валить. Як уявила, що ми зараз всі зірвемося, так аж в грудях закололо. Зібрала усі цінні речі, побігла з квартири", - розповіла Марина Залізняк.

За словами свідків, автівка рухалася дорогою по вул. Київська, раптом її занесло на узбіччя.

"Здається, то була "Шкода". Вночі якраз морозець стукнув, а до цього мрячив дощ, от асфальт і став, як скло. Машину занесло прямо в дерево, удар прийшовся на бензобак. Добре, що хоч водій встиг вибігти з салону. Здається, він був сам. А потім, як факнуло! Ми тут мало не посивіли, бо від нас все в кількох метрах, не більше 10-15-метрів", - розповів працівник заправки.

На місце з'їхалися правоохоронці, медики та рятувальники. Навколо них зібрався чималий натовп.

"Машина за хвилини вигоріла вщент. Один тільки корпус лишився. Дим було видно за кілометри. Смерділо жахливо. Бідний пожежний, що гасив вогонь, мало не задихнувся тим смородом. Ви тільки уявіть, що було б, якби машина врізалася в заправку! Ми б тут всі загинули! Хотілось би зараз подивитися в очі людині, яка підписувала дозвіл на її будівництво в цьому місці. Між нею та нашою "хрущовкою" десяток метрів різниці. Загинули б в першу чергу ті, чиї вікна виходять на заправку. І якби вогонь перекинувся на дім, то вночі мало б хто встиг прокинутися. Нехай наш мер займеться питанням тієї заправки, бо скільки не зверталися, не писали заяв, ніхто на нас уваги не звертав", - додала Марина Залізняк.

Рівно два роки тому біля цього ж місця трапилася ще одна аварія. В дерево врізався працівник ДАІ. Він загинув на місці.

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці іномарка згоріла в кількох метрах від автозаправки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути