понеділок, 21 березня 2011 18:37

У Вінниці даішник здійснив смертельне зіткнення з деревом

20 березня о 4 ранку на вулиці Київській у Вінниці загинув 27-річний інспектор обласної Державтоінпекції Євген Санукевич. На темно-синьому "Рено-Меган" він в'їхав у дерево, що росло на приватному секторі.

З важкими травмами Санукевича доставили до реанімаційного відділення Вінницької міської клінічної лікарні №2, що розташована за зупинку від місця трагедії. Лікарям врятувати життя інспектора не вдалося.

"Як там ця трагедія трапилася, ніхто напевно і не бачив. Бо суботній ранок. Ні людей, ні двірників. Машина зупинилася об дерево, прямо біля паркана чийогось будинку. Жаль звичайно водія, але, що вам ще скажу. Уявіть, що він в'їхав би в будинок. Чи ще гірше! З іншого боку дороги заправка! А за метрів 15-20 від неї, "хрущівка". Чув, що жителі були проти будівництва заправки. Бо, мало там що може трапитись, а вогонь, не приведи Господь, може піти прямо у вікна людям", - розповів Gazeta.ua місцевий житель Василь Миколайович, прізвища не називає.

Смерть свого працівника в Державтоінспекції Вінниччини поки не коментують. Пояснюють, триває слідство. Деталі обіцяють оприлюднити найближчим часом.

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці даішник здійснив смертельне зіткнення з деревом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути