понеділок, 04 березня 2013 09:46

У Дніпропетровську іномарка вбила студента. Подейкують, що за кермом сидів депутатський син

Після того, як в Дніпропетровську на Набережній Перемоги під колесами легковика Volkswagen Scirocco загинув 21-річний студент Медакадемії, у Мережі стали активно обговорювати ДТП, пише Сегодня.

Відомо, що після ДТП водій іномарки зупинився і дочекався правоохоронців. "Водієві 24 роки, за попередньою інформацією, він був тверезий", - розповіли у черговій частині ДАІ.

А ось на міських сайтах пишуть, що водій іномарки (вартістю близько 300 тис. грн) є сином місцевого депутата, а тому люди бояться, що справу швидко замнуть: "Через годину вже стояли два джипи підтримки. Зараз "порішають".

3 березня на Набережній Перемоги у Дніпропетровську під колесами Volkswagen Scirocco загинув 21-річний студент Медакадемії, ще один з травмами потрапив до лікарні.

Трагедія трапилася близько 19.00 на нерегульованому пішохідному переході в районі зупинки "Піцерія". Свідки аварії розповідають, що іномарка мчала на великій швидкості, бо після удару загиблий студент відлетів на кілька десятків метрів. На фотографіях. що потрапили в Мережу видно, що в результаті зіткнення капот машини склався практично навпіл, а лобове скло вкрилося тріщинами.

Зараз ви читаєте новину «У Дніпропетровську іномарка вбила студента. Подейкують, що за кермом сидів депутатський син». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути