четвер, 24 січня 2013 21:38

У Вінниці дівчина вбила пенсіонера пляшкою шампанського
6

Ганна Бурдейна вбила пенсіонера пляшкою шампанського
Фото: Фото: із соцмережі
Ганна Бурдейна вбила пенсіонера пляшкою шампанського
Ганна Бурдейна вбила пенсіонера пляшкою шампанського
Ганна Бурдейна вбила пенсіонера пляшкою шампанського
Ганна Бурдейна вбила пенсіонера пляшкою шампанського

15 січня 22-річну Ганну Бурдейну із Крижопільщини затримали за вбивство вінничанина 74-річного Миколи Шепети. Трагедія сталася напередодні зранку, коли дівчина прийшла забрати свої речі. Вона винаймала у чоловіка житло.

"За попередньою версією слідства, на побутовому грунті виник конфлікт, під час якого дівчина нанесла тілесні ушкодження по голові чоловікові. Внаслідок цього він загинув", - каже прес- секретар Вінницької обласної міліції Ганна Олійник.

Наразі Ганна Бурдейна знаходиться під вартою. Їй загрожує до 15 років ув'язнення.

"Тіло пенсіонера знайшов його зять, що живе у тій же хаті, тільки поверхом вище. На місці працювала слідчо-оперативна група. А згодом міліція вийшла на квартирантку померлого і затримала її, - повідомляє Олійник. - Призначили ряд експертиз. Ведеться слідство".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світлана Поліщук закопувала вбитих дітей за хатою

Відомо, що Ганна закінчила Вінницький фінансово-економічний університет. Разом із подругою винаймала кімнату у Шепети з осені минулого року. Той мешкав у двоповерховому приватному будинку. Подруга з'їхала раніше, бо пенсіонер, незважаючи на вік, проявляв надмірну увагу до дівчат. Коли й Ганна прийшла забирати речі, чоловік почав силоміць її домагатися. Вона вхопила пляшку з-під шампанського і вдарила його по голові. І пішла з місця події.

Наступного дня їй подзвонив земляк - міліціонер, попросив зайти до нього на роботу взяти передачу батькам. Ганна збиралась їхати у село до батьків. У міліції дівчині сказали, що пенсіонер мертвий. Вона відразу все розповіла про їхній учорашній конфлікт.

"Микола багатий був. Усе життя жінок дуже любив і багато. Колись був начальником місцевої автобази. Років із десять здавав кімнати дівчатам із села, які вчилися тут,  - каже сусідка покійного вінничанка 88-річна Антоніна Нижник. - Думаю, що та дівчина за гроші його вбила. Пенсія в нього була дуже хороша, за житло мав копійку".

Микола Якович проживав на першому поверсі будинку, поверхом вище жила його донька із сім'єю. Мали окремі входи.

"Хороший дядько був. Я його покійну дружину доглядала. Він мені за це привозив продукти - капусту, борошно, гречку. Добрий чоловік був. Поховав уже двоє синів", - розповіла сусідка.

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці дівчина вбила пенсіонера пляшкою шампанського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

54

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути