вівторок, 08 листопада 2011 15:06

У видавництві "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА" може провалитися підлога - Малкович
6

Фото: Фото: Андрій Шматов

Підлога у столичному видавництві  "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА" може провалитися.

Про це кореспонденту Gazeta.ua сьогодні сказав директор видавництва Іван Малкович після того, як ТОВ "Тригліф" пробило підлогу у хоровому класі хорової капели ім Ревуцького.

"Це товариство володіє першим і підвальним поверхами. Знизу приміщення суцільне. Є велика вірогідність того, що підлога в нашому видавництві може провалитися", - сказав він.

"Ми вже почали вивозити з приміщення картини, починаємо збирати книги", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рейдери атакували видавництво "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА"

Малкович також розповів, що приміщення хорової капели вранці вже відвідала заступниця голови адміністрації президента Ганна Герман, заступник міського голови Леонід Новохатько і начальниця столичного управління культури і мистецтв Світлана Зоріна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Видавництво "А-ба-ба-га-ла-ма-га" трощать не рейдери — МВС

"Вони просили робітників припинити руйнування підлоги, та вони на них не зважали. Залишили приміщення всього кілька хвилин тому. Наше видавництво орендує це приміщення з 1993 року. Ніяких проблем не було, доки нашими сусідами не стало це товариство. Вони почали говорити про те, що потрібно перекривати стелю. Жодних приписів про це мені не показували. 20 серпня вони вирізали у хоровому класі триметрову дірку, залізли всередину. Підлогу зірвати не встигли. Їх спинили представники Київради. Вже тоді мені казали, що вони хочуть захопити і наш поверх, щоб розширити свої володіння. Вони стверджують, що рятують наше життя. Цього робити не треба — ці дошки міцні, можуть вистояти ще двісті років", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «У видавництві "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА" може провалитися підлога - Малкович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути