вівторок, 08 листопада 2011 13:19

Видавництво "А-ба-ба-га-ла-ма-га" трощать не рейдери — МВС
7

Фото: Фото: Андрій Шматов

Стало відомо, що невідомі увірвалися в будівлю видавництва "А-ба-ба-га-ла-ма-га". Проте, на думку міліції, це ніяке не рейдерське захоплення. Про це зазначили у прес-службі МВС у місті Києві.

"Це вже довготривала історія. Підвал належить одному приватному підприємству, інша частина будівлі належить другому підприємству. Був припис робити ремонт, бо там аварійний стан будинку, перекриття там треба робити. Капела, яка також знаходиться нагорі, боїться, що якщо виїде на місяць на час ремонту, може туди вже не повернутися. Це цивільно-правові господарські питання, які має вирішувати Київська держадміністрація. Представник якої напевно є на місці події", - розповів речник столичної міліції Володимир Поліщук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рейдери атакували видавництво "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА"

Він також наголосив, що то ніяке не рейдерське захоплення. Крім того, міліціонер додав, що виклик до Печерського райуправління був і на місце виїхали правоохоронці, проте надзвичайних інцидентів зафіксовано не було.

Нагадаємо, власник і директор видавництва "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА" Іван Малкович заявляє про рейдерську атаку на приміщення видавництва у центрі Києва.

Видавець повідомив, що здійснено рейдерську атаку на приміщення за адресою вул. Басейна 1/2, де розташовані Державна академічна чоловіча хорова капела України ім. Ревуцького та видавництво "А-ба-ба-га-ла-ма-га".

Зараз ви читаєте новину «Видавництво "А-ба-ба-га-ла-ма-га" трощать не рейдери — МВС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути