середа, 26 вересня 2012 19:21

Спецтема: Розстріл у "Каравані"

У вбитих охоронців "Каравану" залишились маленькі діти

Чоловіки, яких розстріляли сьогодні, 26 вересня, у столичному "Каравані", працювали у торговому центрі охоронцями останні два місяці. До цього вони працювали у охоронній фірмі "USS Security". Один з них, Олександр, мав дружину з маленькою дитиною. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів їхній колишній колега Дмитро, прізвище не називає.

"Вбили моїх знайомих - Вову, Сашу та Дмитра. Паша, на щастя, вижив. У Саші залишилась дружина з дитиною. Вони працювали у нас в "USS Security", потім десь місяці два назад перешли у "Караван". Всі молоді, нормальні хлопці. Керівник охорони вже поїхав за допомогою", - розповів Дмитро.

За інформацією ЗМІ, найстаршому з загиблих було 30 років, всім іншим по 26-27 років. Усі загиблі і потерпілий були киянами. У них були маленькі діти, а у одного - двоє.

Нагадаємо, що сьогодні близько 15.00 у торговому комплексі "Караван" невідомий чоловік розстріляв трьох охоронців та одного важко поранив. Прес-служба міліції вже оприлюднила фотографію ймовірного злочинця з камери відеоспостереження. На ній зображено чоловіка у куртці, який несе під пахвою буханку хліба.

Автор: Фото: militia.kiev.ua
 

"Попередньо встановлено, що біля однієї з кас мегамаркету приватні охоронці помітили чоловіка, який намагався без оплати винести флеш-карту пам'яті. Задля з'ясування обставин сек'юриті його затримали та провели до службового приміщення. Щойно переступивши поріг кімнати, затриманий вчинив стрілянину. Внаслідок вогнепального поранення троє приватних охоронців загинули на місці події, ще одного з тяжкими травмами доставлено до лікарняного закладу. Після кривавої розправи стрілець втік", - повідомили у прес-службі міліції.

Зараз на місці працює слідча група МВС. Вони вивчають місце події та допитують свідків.

Зараз ви читаєте новину «У вбитих охоронців "Каравану" залишились маленькі діти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

131

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути