вівторок, 29 травня 2012 10:37

У Тернополі хлопець і дівчина одночасно випали з вікон багатоповерхівок

У Тернополі хлопець і дівчина одночасно випали з вікон багатоповерхівок
Літунів із балконів у лікарню карети "швидких" привезли тої ночі одного за другим. Фото: novostey.com

У Тернополі двоє молодих людей випали з багатоповерхівок і залишилися живі. Незнайомі між собою дівчина та хлопець майже одночасно впали з балконів третього і четвертого поверхів у різних мікрорайонах міста. Нині вони одужують у сусідніх палатах відділення травматології, повідомляє ТСН.

Літунів із балконів у лікарню карети "швидких" привезли тої ночі одного за другим.

"Дівчина 21-го року і студент одного з тернопільських вузів. В пацієнтки дещо серйозніші травми, в хлопця травми незначні", - розповів головний лікар Тернопільської лікарні швидкої допомоги Ярослав Чайківський.

Хлопець, може б, і розповів, чому випав з балкона третього поверху, та мама йому заборонила. Мовляв, син нічого не пам'ятає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яна прибиральниця випала з вікна Ужгородського національного університету

Обоє пацієнтів при тямі. У них незначні травми, які не потребують хірургічного втручання, кажуть лікарі.

Утім, дівчина досі у глибокій депресії. Тому спілкуватися з нею лікарі категорично заборонили. Подейкують, вона нещодавно повернулася з Італії, де начебто мала проблеми з працевлаштуванням.

"Враховуючи, що це ранній період травми, треба зрозуміти, що є так званий психологічний шок. Люди, як надходили, вони цілком були притомні і вони сказали нам, що це сталося по необережності", - каже завідувач травматологічного відділення Борис Майка.

Таку необережність сусіди родини, де тоді гостювала дівчина, називають інакше. Не на камеру розповідають, що була вона або нетвереза, або під дією якогось препарату. Бо дівчина опівночі чомусь спускалася з балкона п'ятого поверху на четвертий.

Внизу було припарковане авто сусіда, яке пом'якшило удар при падінні, і уже зібралися мешканці будинку з розтягнутим покривалом. Так сусіди і врятували чуже життя.

"Он зараз дзвоню, питаю, скільки буде коштувати. Бо ж теж не папа Карло викидати зараз дві тисячі гривень", - говорить власник автівки.

Чоловік не знає, хто оплатить ремонт машини. Утім, щасливий від того, що його авто врятувало життя людині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4-річна Дарина випала з восьмого поверху

"На той момент було радісно, що вона хоч живою залишилися", - зізнається власник машини.

Астролог Іван Круп'як пояснює порятунок молодих людей початком нового сонячного циклу і відсутністю повного місяця. Каже, що у ту ніч будь-які задуми, а надто лихі, не здійснилися б.

"Це початок нового циклу на життя, а не на смерть. В реальності виходить, ніби повітря їх легенько принесло і спустило на землю. Як би це був у повний місяць і в інший час, то є притягальна сила землі", - запевняє астролог.

Чи було це подвійне самогубство, чи падіння з необережності, так і залишилося таємницею.

Зараз ви читаєте новину «У Тернополі хлопець і дівчина одночасно випали з вікон багатоповерхівок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути