пʼятниця, 23 березня 2012 10:47

Жителя Кременчука викинули з 8-го поверху, а вбивство намагалися видати за суїцид

Жителя Кременчука викинули з 8-го поверху, а вбивство намагалися видати за суїцид
Перед загибеллю постраждалий відпочивав у гучній компанії. Фото:kommersant.ru

У нещасному випадку, що стався 20 березня у Кременчуці, правоохоронці розгледіли ознаки умисного злочину, скоєного під впливом алкоголю. Про те, що 24-річний чоловік випав з вікна восьмого поверху будинку з чиєюсь допомогою, розшуківці з'ясували після того, як ретельно вивчили обстановку у квартирі.

Звістка про загибель 24-річного чоловіка надійшла до чергової частини Автозаводського райвідділу міліції від лікарів швидкої меддопомоги. На місці події правоохоронці дізналися, що перед загибеллю постраждалий відпочивав у гучній компанії, яка розпивала спиртні напої.

Першочергово міліція розглядала версію нещасного випадку, яка ґрунтувалася на свідченнях його знайомих. Однак ретельно дослідивши обстановку у квартирі, а також обставини його падіння, досвідчені оперативники дійшли висновку, що під необачністю був прихований злий намір конкретної людини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернівчанка так святкувала жіноче свято, що випала з 7 поверху

З'ясувалося, що і власник квартири, і його гості, серед яких нерідко бував і сам загиблий, зловживали алкогольними напоями та влаштовували бійки, у зв'язку з чим неодноразово давали пояснення міліції. 20 числа, коли стався "нещасний випадок", загиблий був учасником бійки із 46-річним власником квартири. Сварка між чоловіками зав'язалася на кухні. Під час "діалогу" захмелілий господар викинув гостя у відчинене вікно.

Наразі підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За фактом умисного вбивства порушено кримінальну справу (ст.115 Кримінального кодексу України). Санкція статті передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Жителя Кременчука викинули з 8-го поверху, а вбивство намагалися видати за суїцид». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути