Ексклюзиви
понеділок, 22 лютого 2016 18:29

У Тернополі два сепаратиста отримали вироки

У Тернополі  два сепаратиста отримали вироки

У Тернополі два сепартисти отримали по 14 та 15 років в'язниці. Чоловіки займалися вербовкою українців та переправляли їх у Ростов-наДону для проходження військової підготовки. Про це повідомляє прокуратура Тернопільської області.

"Злочинці отримали максимальні терміни за сепаратизм. Крім того, вони були визнанні винними у вербуванні громадян для планування та проведення терактів, в фінансуванні тероризму та у сприянні терористичним угрупуванням. Злочинці неодноразово закликали до перевороту. Окрім тюремних термінів, у них буде конфісковане майно", - повідомили у прес-службі прокуратури.

Нагадаємо, засуджені жителі Тернополя входили до бандитських формувань ЛНР та ДНР. Протягом 2014 року вони знайомилися з місцевими мешканцями, та вербували на роботу. Потрібно було вбивати українських військових та виводити з ладу техніку. За це обіцяли кілька тисяч доларів заробітної плати, і страховку у випадку смерті — 20 тисяч доларів.

Зараз ви читаєте новину «У Тернополі два сепаратиста отримали вироки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути