пʼятниця, 07 вересня 2012 17:20

У Сумах чоловік із ножем захопив у заручниці двох медпрацівниць

У Сумах чоловік із ножем захопив у заручниці двох медпрацівниць
Cпівробітники державної служби охорони затримали порушника спокою. Фото: comments.ua

У Сумах 42-річний чоловік взявши до рук ножа він попрямував до жінки на роботу у лікарню з'ясувати стосунки. Там він почав погрожувати ножем медперсоналу. Про це пише УНН.

"Близько одинадцятої години на пульт централізованого спостереження Державної служби охорони надійшов тривожний сигнал з Сумської обласної клінічної лікарні, куди негайно була направлена група затримання.

Зловмисник знаходився в холі терапевтичного відділення, де в заручниках тримав двох медпрацівниць, яким він погрожував ножем", - йдеться у повдіомленні.

Cпівробітники державної служби охорони затримали порушника спокою, обеззброїли та доставили до райвідділу міліції.

Як пояснив затриманий, в такий спосіб він намагався з'ясувати стосунки зі своєю дружиною, яка на його думку йому зраджувала. А щоб бути переконливішим взяв ножа.

Як з'ясувалось пізніше, чоловік вже неодноразово потрапляв в поле зору співробітників міліції. Лише за півроку його вже п'ять разів затримували за дрібні хуліганські дії, з яких двічі він потрапляв до ДСО. До того ж, кажуть працівники напередодні правоохоронці затримували його за словесні погрози фізичною розправою своїй дружині.

Сьогодні чоловік затримананий. Стосовно нього порушена кримінальна справа за хуліганство. А це ст. 296 ч.4 за що чоловік може отримати сім років ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «У Сумах чоловік із ножем захопив у заручниці двох медпрацівниць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути