четвер, 30 серпня 2012 15:07

Неадекватний наркоман зарізав на Київщині водія маршрутки

Неадекватний наркоман зарізав на Київщині водія маршрутки
Зловмисник ударив водія ножем у шию. Фото: worldofstock.com

Вранці до чергової частини Обухівського райвідділу міліції Київщини зателефонував житель району та повідомив, що поблизу Трипільської ТЕС водію маршрутного таксі невідомий наніс ножове поранення в шию та зник.

Про це повідомили у прес-службі МВС у Київській області.

На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група. На пошуки зловмисника кинулися працівники ДАІ, патрульної служби, державної служби охорони.

За словами очевидців події – пасажирів маршрутного таксі, що направлялося за маршрутом Обухів-Українка, на одній із зупинок до салону зайшов молодик, який сів на пасажирське сидіння, відмовляючись заплатити за проїзд та вимагаючи їхати за іншим маршрутом. Тоді водій підійшов до невідомого і почав виштовхувати його з салону. В якусь мить пасажир вихопив з кишені ніж та наніс водієві удар в шию. Після чого хлопець вискочив з салону та почав тікати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 22-річний миколаївець 40 разів ударив ножем безхатька

"В реанімаційному відділенні центральної районної лікарні, куди за викликом пасажирів швидка доправила потерпілого, 58-річний маршрутник помер. За словами лікарів смертельний удар прийшовся в сонну артерію. У загиблого водія залишилися дружина та двоє дітей", - розповіла Юлія Сінчак з прес-служби МВС.

За півгодини зловмисника, який переховувався неподалік в кущах, затримали працівники державтоінспекції. Ним виявився 20-річний непрацюючий житель Черкаської області.

За даним фактом міліція порушила кримінальну справу за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Молодик наразі знаходиться під вартою. Речові докази вилучено та направлено на експертизу. За висновками лікарів на момент скоєння злочину хлопець знаходився під дією наркотичних речовин. Триває слідство. Зловмиснику загрожує від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Неадекватний наркоман зарізав на Київщині водія маршрутки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути