пʼятниця, 24 травня 2013 13:10

У Судаку затонув катер з 5 людьми на борту, є загиблі

У Судаку затонув катер з 5 людьми на борту, є загиблі
Фото: investigator.org.ua

23 травня в 16-10 в службу порятунку м.Судак надійшло повідомлення з інформацією про затонулий катер "Прогрес" у бухті Гравійній в районі мису Меганом. До місця події негайно була направлена мобільна-оперативна група міського відділу та відділення гірської пошуково-рятувальної частини м. Судак.

Повідомили у прес-центрі ДСНС Крима.

"По прибуттю на місце події було встановлено, що всього в катері перебувало 5 чоловіків, жителі м.Судак. В результаті відмови двигуна, він різко почав набирати воду і затонув. В результаті події 4 чоловікам вдалося врятуватися і самостійно дістатися до берега. Медичної допомоги вони не потребували. Ще один пасажир катеру, чоловік 1956 року народження загинув. Відділенням гірської пошуково-рятувальної частини його труп був витягнутий з води і доставлено до найближчого берега", - зазначили рятівники.

Проводяться заходи з транспортування тіла загиблого, які ускладнені прибережній важкодоступній скельної місцевістю і хвилюванням моря 4 бали. Глибина моря в місці події складає 40 метрів, відстань до берега 2 км. Транспортною прокуратурою вирішується питання про транспортування судна до берега.

В 11-30 тіло загиблого було було доставлено на берег і передано співробітникам МВ МВД в АР Крим.

Зараз ви читаєте новину «У Судаку затонув катер з 5 людьми на борту, є загиблі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути