середа, 10 листопада 2021 16:29

У столиці в подружжя вилучили наркотики на понад 1 млн грн
4

У Києві правоохоронці вилучили у подружжя наркотики на суму понад 1 млн грн.

Наркобізнес організував 40-річний киянин, його дружина та троє спільників займалися збутом, повідомив 10 листопада відділ комунікації поліції Києва.

"Затримали п'ятьох фігурантів. Провели сім санкціонованих обшуків за місцем їхнього мешкання. У ході слідчих дій виявили та вилучили близько 150 грам кокаїну, електронні ваги, 200 тис. грн, 9 тис. доларів США та 30 тис. євро. Затримані – мешканці столиці, 1979, 1981, 1982 та 1989 років народження. Усі вилучені речовини направили на відповідні експертні дослідження", - заявив начальник відділу № 2 Шевченківського управління поліції Олександр Дибов.

Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

Слідчі відкрили кримінальне провадження за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання та збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів.

Правоохоронці встановлюють канал постачання наркотиків та інших осіб, причетних до злочину. Усіх фігурантів затримали, їм повідомили про підозру. Підозрюваним загрожує позбавлення волі на строк до 10 років із конфіскацією майна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці зможуть анонімно повідомляти про наркотики

У травні цьогоріч У Львові викрили групу, до складу якої входили заступник начальника райвідділу та його підлеглі. Вони торгували наркотиками та фальсифікували справи проти невинних людей. Їх викрили колеги.

Зараз ви читаєте новину «У столиці в подружжя вилучили наркотики на понад 1 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути