середа, 18 грудня 2013 10:30

У столичному віп-борделі за день заробляли 280 тис. грн

У столичному віп-борделі за день заробляли 280 тис. грн
Фото: obozrevatel.com

У столиці викрили один з найбільших борделів міста. Заклад під вивіскою "школа еротичного масажу" діяв в житловому будинку на вулиці Круглоуніверситетській з початку року.

Як пише Сегодня, публічний будинок був розташований у 15 кімнатах. В закладі працювало 25 молодих дівчат, вони отримували від 650 до 2000 гривень за годину.

"Під час обшуку вилучили банківські картки і чорну бухгалтерію, а також добову виручку, яка склала 280 тисяч гривень", - повідомляє видання з посиланням на ГУ МВС столичної міліції. Вербували дівчат для роботи у соціальних мережах, клієнтів знаходили допомогою оголошень в інтернеті.

"За добу через бордель проходило 30-50 клієнтів. В основному це підприємці", - кажуть у міліції. Видання повідомляє, посилаючись на джерела, що заклад відвідували відомі бізнесмени і представники шоу-бізнесу.

Правоохоронці вилучили базу постійних клієнтів, яку вела хазяйка борделю.

Жінка встановила по всьому будинку камери відео-спостереження. У такий спосіб вона контролювала, чи не приховують від неї виручку, а також прослуховувала розмови в кімнатах.

Зараз ви читаєте новину «У столичному віп-борделі за день заробляли 280 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути