пʼятниця, 08 листопада 2013 20:20

У Севастополі з маршрутки на ходу випала 3-річна дитина

У Севастополі з маршрутки на ходу випала 3-річна дитина
Фото: tsn.ua

Хлопчику, який випав із маршрутки у Севастополі, усього 3 роки. Він вижив, але важко травмувався. Лікарі діагностували у нього перелом кісток черепа та забиття головного мозку. Водій своєї провини не визнає. Чоловік дав на лікування 500 гривень і сказав, щоб до нього не чіплялися. Принаймні, така версія матері дитини, йшлося у сюжеті "Надзвичайних новин" на ICTV.

Віктору 14. Він та його брати, яким 3 і 4 роки, їхали у маршрутці. Молодшому не сиділося на місці, він їхав стоячи, аж раптом випав через аварійні двері на дорогу. "Було дуже мало місця. Ми сиділи на одному місці утрьох. Він на руках не любить сидіти, захотів стояти. Ми різко поїхали, він вдарився об двері і вилетів на вулицю", - розповів Віктор.

Його 3-річний брат Влад вдарився головою об асфальт. Втім, ззовні виглядав цілим, набив лише гулю на потилиці. Ні "швидку", ні ДАІ на місце пригоди не викликали. Постраждалу дитину брат відвіз додому, уже там хлопчику стало зле. Із нудотою та запамороченням "швидка" забрала його до лікарні.

Матір постраждалого каже, що водій буса навідувався до хлопця. Дав на лікування десь 500 гривень, а після цього відмовився допомагати.

Водій запевняє - не винен у тому, що дитина випала на дорогу. Мовляв, аварійні двері у бусі справні і самі відчинитися не могли. Нібито, хтось їм допоміг.

Жінка каже, якщо керманич буса не допоможе із лікуванням, то вона позиватиметься на нього до суду.

Водій категорично відмовляється платити. Заявляє, родина постраждалого живе із ним по сусідстві і хоче витягнути якомога більше грошей.

У міліції розповіли, що за даним фактом проводиться перевірка, розпочато кримінальне провадження.

 

Зараз ви читаєте новину «У Севастополі з маршрутки на ходу випала 3-річна дитина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути