субота, 17 серпня 2013 11:29

У Шарм-ель-Шейху напали на автобус з російськими туристами

У Шарм-ель-Шейху напали на автобус з російськими туристами
Фото: news.com.au

У єгипетському курортному місті Шарм-ель-Шейх автобус з російськими туристами закидали камінням. Про це в прямому ефірі "Російської служби новин" повідомив очевидець події, передає УНН.

Інцидент стався по дорозі в аеропорт. У самому ж готелі, за словами очевиця, було все спокійно, хоча готель охороняли військові.

Через загострення політичної ситуації в Єгипті МЗС Росії і Ростуризм закликали співвітчизників відмовитися від поїздок у цю країну, а туристичні оператори з повністю припинили продаж путівок на цьому напрямку.

У свою чергу МЗС України просить своїх громадян у Єгипті не виходити за межі готелів. Відомство попередило про небезпеку перебування у Єгипті та пропонує утриматися на даному етапі від поїздок до цієї країни без нагальної необхідності.

Раніше повідомлялося, у ніч на суботу, 17 серпня, сили безпеки єгипетської столиці зробили штурм мечеті Аль-Фатх на столичній площі Рамзеса, у якій сховалися сотні прихильників відстороненого від влади президента Мухаммеда Мурсі після проведеного в п'ятницю ісламістами "дня гніву".

Зараз ви читаєте новину «У Шарм-ель-Шейху напали на автобус з російськими туристами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути