середа, 22 травня 2013 14:52

У Росії 4-класники зґвалтували школяра і зняли відео на камеру

У Росії 4-класники зґвалтували школяра і зняли відео на камеру
Фото: korrespondent.net

Поліція Іркутської області проводить дослідчу перевірку за фактом сексуальної наруги над малолітним школярем під час прогулянки. У цьому злочині підозрюються його однокласники, а головним доказом став відеозапис, виявлений у мобільному телефоні одного з учнів.

Перевірка почалася у вівторок, коли у поліцію звернулася мешканка одного з сіл Братського району, повідомляє офіційний сайт ГУ МВС по Іркутській області.

Жінка розповіла, що 18 травня ввечері проти її дев'ятирічного сина були вчинені насильницькі дії сексуального характеру. Поліцейські встановили, що над четверокласником знущалися двоє його шкільних приятелів, з якими він пішов у поле на прогулянку. Там між хлопчиками 9 і 10 років спалахнула сварка, що закінчилася груповим зґвалтуванням, йдеться на офіційному сайті обласного управління СК РФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Миколаївщині 5-річна дівчинка стала жертвою батька-збоченця

У регіональному управлінні СК РФ уточнили, що школярі зняли сцену зґвалтування на відео.

"У одного з четвертокласників вилучений телефон з відеозаписом, який є доказом злочину", - сказав офіційний представник СУ СК РФ по Іркутській області Володимир Саловаров.

Підозрювані у злочині школярі виховуються у благополучних сім'ях. Зараз вони поставлені на облік в ПДН. Однак віку притягнення до кримінальної відповідальності вони не досягли.

За юних ґвалтівників відповідатимуть їхні батьки, яких притягнуть до адміністративної відповідальності за ст.5.35 КоАП РФ (невиконання батьками або іншими законними представниками неповнолітніх обов'язків по їх утриманню та вихованню).

Матеріали, зібрані поліцією, направлені до суду для прийняття рішення про приміщенні обох підозрюваних у центр тимчасового утримання неповнолітніх правопорушників.

На місці події продовжують працювати поліцейські і слідчі СК РФ.

Зараз ви читаєте новину «У Росії 4-класники зґвалтували школяра і зняли відео на камеру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути