понеділок, 29 квітня 2013 09:15

В Індії за зґвалтування 6-річної дівчинки затримали 22 людини

В Індії за зґвалтування 6-річної дівчинки затримали 22 людини
Фото: fedpress.ru

Шестирічна дівчинка була зґвалтована в громадському туалеті у Делі через кілька днів після того, як зґвалтування п'ятирічної в індійській столиці викликало хвилю невдоволення і масові демонстрації, повідомляє Sky News.

Жертва була доставлена в лікарню і після операції перебуває у стабільному стані. За словами поліцейських, вже заарештовано 22 підозрюваних.

Напад стався в суботу в районі Бадарпур на околиці індійської столиці.

Представник поліції Аджай Чаудхрі пояснив, що на дитину напали в районі трущоб в громадському туалеті, де її знайшли, вона стікала кров'ю. За словами поліцейського, слідчі чекають, коли дівчинка прийде до тями і буде в змозі говорити з ними, щоб знайти винних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відомого британського публіциста заарештували за розбещення неповнолітніх

В останні тижні тисячі людей вийшли на вулиці індійських міст, щоб висловити свій гнів у зв'язку з безперервним останнім часом насильством над жінками та дітьми і зажадали рішучих заходів.

Глава уряду Манмохан Сінгх зажадав поліпшити докорінно ситуацію з безпекою жінок. Обидві палати парламенту країни прийняли закон, покликаний посилити покарання за зґвалтування та інші злочини сексуального характеру - відтепер до насильників може застосовуватися смертна кара.

Останнім випадком, який спровокував хвилю невдоволення і демонстрацій було викрадення 15 квітня п'ятирічної дівчинки, яку дві доби тримали замкнутою в кімнаті, гвалтували і катували. На допомогу дитині прийшли сусіди, які почули крики дівчинки. Невдоволення громадськості викликав той факт, що поліція не діяла в цій ситуації. 22-річний підозрюваний був затриманий по гарячих слідах поліцією в штаті Біхар і перевезений до столиці. Дівчинка перебуває в лікарні у важкому, але вже стабільному стані.

Зараз ви читаєте новину «В Індії за зґвалтування 6-річної дівчинки затримали 22 людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути