середа, 07 грудня 2011 12:56

У Рівному живцем у власному будинку згорів 55-річний чоловік

6 грудня ввечері в Рівному у власному житловому будинку під час пожежі загинув 55-річний господар. Чоловік згорів живцем на ліжку.

"Про пожежу в приватному житловому будинку на вул. Павлюченка в обласному центрі оперативно-диспетчерську службу обласного управління МНС повідомили о 21.37. На місце виклику негайно виїхало чергове відділення частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спецпризначення", - розповів Дмитро Мельник з центру пропаганди обласного управління МНС.

Коли приїхали рятувальники, то полум'я вже було видно з вікон будинку. Сусіди розповіли, що в помешканні залишився господар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцький ЦУМ вигорів за чотири години

"Не гаючи часу одна група бійців МНС подала воду через віконний отвір, а інша група в апаратах захисту органів дихання проникла у вщент задимлену оселю через вхідні двері. В одній із кімнат на палаючому ліжку вогнеборці виявили бездиханне тіло чоловіка. Рятувальники за лічені хвилини загасили пожежу і не допустили її поширення на інші приміщення", - додали в обласному МНС.

Рятувальники припускають,що скоріше за все чоловік загинув через необережність під час куріння. У його помешканні на підлозі знайшли розкидані недопалки. Сусіди розповідають, що чоловік був безробітним і пиячив. Заробляв на прожиття допомагаючи знайомим по господарству.

Нагадаємо, що в кінці листопада в селі Красносілля Володимирецького району на Рівненщині заснув з цигаркою й загинув під час пожежі у власному будинку 57-річний селянин.

Зараз ви читаєте новину «У Рівному живцем у власному будинку згорів 55-річний чоловік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути