середа, 20 березня 2013 17:14

У Рівному правоохоронці зловили п'яного водія автобуса

У середу, 20 березня, о 8 ранку на вулиці Поповича в Рівному працівники ДАІ зупинили автобус "КАВЗ", який порушив правила проїзду перехрестя. Його водій виявився п'яним.

"Автобус зупинили через порушення ним правил дорожнього руху під час проїзду перехрестя. Під час перевірки документів працівники ДАІ звернули увагу на поведінку та вигляд водія. У них виникла підозра, що чоловік керував транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння", - розповідає Руслан Панасюк, інспектор сектора зв'язків з громадськістю обласного відділку ДАІ.

Пильність проявив старший інспектор ДПС взводу супроводу капітан міліції Анатолій Рис. Він зауважив, що від водія був запах спиртного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинянин переїхав пішохода, який заснув на автотрасі

"Про це свідчили різкий запах з порожнини рота, почервоніння обличчя та інші ознаки. Водію було запропоновано пройти медичний огляд , однак він відмовився. У присутності свідків я склав на водія адміністративний протокол за ст. 130 КУпАП. Адміністративні матеріали працівники ДАІ направили до суду", - говорить старший інспектор Анатолій Рис.

Автобус належить одному з місцевих приватних підприємств. Він здійснював службові перевезення. В салоні було 8 пасажирів.

Нагадаємо, що в січні на вулиці Макарова в Рівному працівники ДАІ понад 2 км з вулиці Макарова до Князя Романа наздоганяли п'яного 44-річного таксиста. Водій ображав правоохоронців і на їх очах пив з пляшки пиво. Цікаво, що в квітні 2009 цього ж водія правоохоронці вже затримували за керування в нетверезому стані. Тоді його наздоганяли 3 екіпажі ДАІ. Чоловікові за керування у нетверезому стані та створення аварійних ситуацій на дорозі присудили 50 годин громадських робіт.

Зараз ви читаєте новину «У Рівному правоохоронці зловили п'яного водія автобуса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути