вівторок, 19 березня 2013 13:13

Волинянин переїхав пішохода, який заснув на автотрасі

Волинянин переїхав пішохода, який заснув на автотрасі
Фото: airslon.livejournal.com

40-річний Сергій із села Пашева Демидівського району Рівненщини скалічився під колесами автомобіля і помер на дорозі. У понеділок 18 березня на нього випадково наїхав іномаркою 29-річний мешканець сусідньої області. Водій спершу навіть не зрозумів, що це було.

"Ця автопригода сталась близько 20:30 на автодорозі Луцьк — Радомишель-Демидівка-Дубно. Андрій з Волинської області їхав автомобілем "Фольксваген" в напрямку селища Демидівка", - розповідає старший інспектор Світлана Марко з обласного відділу ДАІ. – "На сільській дорозі він несподівано наїхав на пішохода, який нерухомо лежав на проїжджій частині".

За попередніми даними, Сергій був напідпитку. Ймовірно, він просто заснув на дорозі, не дійшовши додому. Водій наїхав на нього, з переляку зупинив авто та вийшов з машини подивитися. Однак допомогти селянину він уже не зміг - від отриманих травм той помер на місці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У кримську карету "швидкої" в'їхав "непростий" водій іномарки?

Загиблий мешкав у маленькому селі Пашева неподалік. Там проживає трохи більше 300 людей.

"Ми не знаємо, чим займався покійний. Він – не з місцевих, навіть зареєстрований у нас не був", - кажуть у Малівській сільській раді. – "Чули тільки, що він приїхав сюди із Млинівського району до когось із знайомих, а потім так і залишився жити у Пашевій. Роботи ніякої в селі не мав, проживав разом із співмешканкою".

За фактом загибелі чоловіка відкрито кримінальне провадження. Обставини його смерті ще з'ясовують слідчі.

"Переважно такі наїзди на лежачих пішоходів трапляються чомусь саме у віддалених селах. Людина вживає алкоголь, засинає на трасі, а потім гине під автомобілем", - додає Світлана Марко. – "На моїй пам'яті був випадок, коли водій їхав поліською дорогою разом з дружиною і побачив попереду лежачого чоловіка. У той момент коли він на нього задивився, автомобіль несподівано переїхав іншого чоловіка, який так само заснув на цій же трасі".

Зараз ви читаєте новину «Волинянин переїхав пішохода, який заснув на автотрасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути