вівторок, 19 березня 2013 08:27

Ліндсі Лохан відправили на примусове лікування
6

Ліндсі Лохан прямує до суду

Голлівудська актриса Ліндсі Лохан лягає на примусове лікування в наркоклініку. Вона зізналася у всіх своїх правопорушеннях, щоб уникнути в'язниці.

Ліндсі Лохан недовго пробула в стані відносної свободи. Скоро скандальній актрисі належить пройти 90-денне лікування в спеціалізованому медичному центрі з усунення наркозалежності. Напередодні лос-анджелеський суд зняв з Ліндсі Лохан звинувачення у створенні перешкод роботі слідства у зв'язку з тим, що актриса зізналася, що раніше давала слідчим і поліції неправдиві свідчення при розслідуванні справи про ДТП, винуватцем якого була вона сама.

Власне, тільки визнання себе винною за всіма пунктами і співробітництво на суді дозволили Ліндсі Лохан в черговий раз уникнути тюремного ув'язнення. Однак на свободу суд її так і не відпустив. Суддя визнав Лохан винною у керуванні машини в нетверезому стані і відправив її на примусове лікування в наркологічну клініку, протягом якого їй не дозволяється залишати медичний заклад. Тепер через свою пристрасть до алкоголю скандальна актриса зобов'язана постійно носити спеціальний антиалкогольний браслет на щиколотці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліндсі Лохан звільнила свого адвоката, якому заборгувала $ 300 тисяч

Однак це ще не все. Суд засудив Лохан до 30 днів громадських робіт, 18-місячної програми психотерапії та штрафу в розмірі 150 доларів. Багато світських хронікерів вже заявили про те, що такий підсумок низки скандальних історій, центром яких була Ліндсі, не то що негативно позначиться на її кінокар'єрі, котра вже було відновилася після зйомок фільму "Ліз і Дік", а просто знищить її.

Нагадаємо, протягом шести років, починаючи з 2007 року, коли Ліндсі Лохан затримали за керування автомобілем у стані алкогольного сп'яніння, а також після викрадення в магазині дорогого золотого намиста, актриса перебувала під пильним наглядом поліції, а також виконувала громадські роботи з обслуговування міського моргу. Їй було присуджено 420 годин робіт, які вона слухняно виконала.

Зараз ви читаєте новину «Ліндсі Лохан відправили на примусове лікування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути