Ексклюзиви
пʼятниця, 18 січня 2013 15:50

У Рівному правоохоронці спіймали п'яного таксиста

У Рівному правоохоронці спіймали п'яного таксиста
За кермом таксі був 44-річний мешканець обласного центру. Фото ДАІ

У четвер, 17 січня, о 10 ранку на вулиці Макарова в Рівному автомобіль таксі не зупинився на вимогу працівників ДАІ і почав втікати. Правоохоронці наздогнали легковик за 2 км. Його водій був п'яним.

"Працівники ДПС звернули увагу на автомобіль "ВАЗ", який був обладнаний шашкою таксі. За допомогою жезла та свистка водію подали жест про зупинку, яку він не тільки проігнорував, а й навпаки, збільшивши швидкість руху, почав втікати від правоохоронців. Вартові доріг почали наздоганяти порушника. Після нетривалого переслідування автомобіль було зупинено на вулиці Князя Острозького", - розповідає Руслан Панасюк, інспектор сектора зв'язків з громадськістю обласного відділку ДАІ.

За кермом таксі був 44-річний мешканець обласного центру.

"Під час спілкування з водієм у нас виникла підозра, що він керує автомобілем у стані алкогольного сп'яніння. Нами було запропоновано водію пройти медичний огляд. Однак, той відмовився", - згадує Олег Середа, інспектор ДПС міського ДАІ.

У міліції кажуть, що водій ображав правоохоронців і на їх очах пив з пляшки пиво.

"На вимогу працівників ДАІ пред'явити відповідні документи на право керування транспортним засобом та ліцензійну картку на право здійснення перевезення пасажирів у режимі таксі - водій не надав. Натомість, порушник почав ображати вартових доріг нецензурною лайкою, дозволяв собі у присутності правоохоронців вживати алкогольні напої. Він пив пиво", - зазначають у секторі зв'язків з громадськістю обласного відділку ДАІ.

Автомобіль таксиста правоохоронці забрали на майданчик тимчасового утримання. Його звинувачують у керуванні транспортних засобів без відповідних на те документів і у стані алкогольного сп'яніння.

У міліції нагадують, що в квітні 2009 цього ж водія правоохоронці вже затримували за керування в нетверезому стані. Тоді його наздоганяли 3 екіпажі ДАІ. Чоловікові за керування у нетверезому стані та створення аварійних ситуацій на дорозі присудили 50 годин громадських робіт.

Зараз ви читаєте новину «У Рівному правоохоронці спіймали п'яного таксиста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути