четвер, 20 грудня 2012 13:06

Харківський екс-чиновник, винуватець смертельного ДТП, "протверезів" на папері

Харківський екс-чиновник, винуватець смертельного ДТП, "протверезів" на папері
Олег Токар. Фото: ТСН

П'яний посадовець, який влаштував жахливу ДТП у Дніпропетровську, раптом протверезів - на паперах, пише ТСН.

Потерпілі вважають, що дані про стан винуватця підробили, щоб він уникнув відповідальності.

Нагадаємо, 30 листопада голова Зачепилівської райради Харківської області за кермом позашляховика у Дніпропетровську розбив чотири машини. В результаті ДТП загинула одна людина.

Загиблий чоловік того дня повертався додому за кермом старенького "Мерседеса", коли в нього влетів позашляховик посадовця. Чоловік загинув на місці. Його машина вже зупинила віраж голови Зачепилівської райради. До цього чиновник на "Мітсубісі Паджеро" врізався у "Джилі", яка від удару вилетіла на зустрічну, та зіштовхнулася зі "Шкодою".

Ганна Гончарова, яка була за кермом "Шкоди" каже, що вижила лише тому, що вчасно побачила дивні віражі позашляховика. "Він неадекватно рухався, він постійно наїжджав на розділову смугу", - згадала жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голову Зачепилівської райради, який спровокував смертельне ДТП — звільнили

Вона також переконана у тому, що водій був п'яним: "Запах алкоголю відчувався за кілька метрів. Він просто мовчав. Я підійшла і запитала: ви водій Паджеро? Він сказав: так, я. І тут же вийшов і не захотів ні з ким спілкуватися".

Також те, що чиновник за кермом був нетверезим, відразу після ДТП підтвердили й правоохоронці. Аж раптом справа отримала несподіваний оберт. У лікарні, куди посадовця доправили після ДТП, видали довідку, що голова Зачепилівської райради був тверезим.

У міліції з таким висновком лікарів не згодні, тож, добилися проведення двох додаткових експертиз: генетичної та токсикологічної, згідно яким буде визначено, чи належить ця кров чиновнику, або її могли підмінити.

Нині Олег Токар, якого вже звільнили з посади голови Зачепилівської райради, перебуває у СІЗО.

За скоєння ДТП, у якій загинула людина, посадовцю загрожує до восьми років в'язниці. Якщо доведуть, що результати аналізів підтасував хтось із медиків, ув'язнення загрожуватиме і їм.

Зараз ви читаєте новину «Харківський екс-чиновник, винуватець смертельного ДТП, "протверезів" на папері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути