Ексклюзиви
неділя, 05 січня 2014 12:57

У пожежі на Рівненщині загинули діти сільського священика

Учора по обіді в селі Шпанів поблизу Рівного дощенту згорів будинок священика. Дерев'яна будівля раптово зайнялася, коли нікого з дорослих вдома не було. У пожежі загинуло двоє дівчат – 4 та 7 років, які задихнулися у диму. Врятуватися вдалось найстаршій дочці, яка схопила і винесла на руках на двір наймолодшу дитину. Повернутися за сестричками дівчина уже не встигла, бо будівлю швидко охопив вогонь.

Будинок священика розташований біля церкви Святої великомучениці Варвари. В селі розповідають, що у родині отця Василя Романюка виховували четверо дітей.

"Повідомлення про пожежу у селі Шпанів отримали 4 січня близько 15-ої години. На місце негайно виїхала чергова команда. На час прибуття вогнеборців дерев'яний будинок уже був повністю охоплений полум'ям, - розповідають у прес-центрі обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій. – Під час ліквідації пожежі в одній з кімнат виявили тіла двох загиблих дітей господаря оселі – 2006-ого та 2009-ого року народження. Локалізувати вогонь вдалося о 15.40, а за деякий час будівлю повністю загасили. Наскільки відомо, двоє інших дітей все-таки змогли врятуватися. Нині вони перебувають у лікарні".

Односельці стверджують, що хата спалахнула дуже швидко, тому вони й не встигли допомогти. Гасити вогонь приїхало три пожежні машини. Однак за півгодини від будинку залишилися лише обгорілі стіни, дах згорів та обвалився. Кажуть, дві загиблі дівчинки шукали порятунку у шафі, але задихнулися.

Що стало причиною пожежі, поки що точно невідомо – на місці працюють міліціонери та оперативна група рятувальників. Є версія, що спалахнула новорічна ялинка.

Зараз ви читаєте новину «У пожежі на Рівненщині загинули діти сільського священика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути