вівторок, 13 листопада 2012 13:05

У Полтаві розстріляли валютного мінялу

11 листопада, у неділю, в Полтавській лікарні помер 38-річний Олександр, приватний підприємець. 8 листопада невідомий підстрелив його на Центральному речовому ринку.

"Того дня близько половини п'ятої вечора Саша закрив свій контейнер з одягом і збирався іти додому. В руках ніс сумку з грошима. Бо крім торгівлі міняв валюту. Раптом до нього підійшов якийсь чоловік у зеленій куртці. Сказав пару слів і моментально тричі вистрелив упритул, - розповіла Марина, прізвище просила не вказувати. Працює продавцем на центральному речовому ринку у Полтави. - Кілер вихопив сумку з грошима і побіг через ринок. За ним погналися чоловіки-підприємці. То він викинув сумку, а сам десь зник".

Невідомий стріляв з травматичної зброї, використав кулі 9 мм.

"Не хотів убивати підприємця. Коли підійшов, видно, вимагав сумку з грошима. Щоб переконати у серйозності своїх намірів - вистрелив у повітря. Торговець його не злякався. Тим паче був не один, з двома знайомими. Зав'язалася бійка. В її ході вистрелив ще двічі. Одна куля застрягла у голові підприємця, - розповів Юрій Сулаєв з Полтавської обласної міліції. - У сумці було близько 50 тисяч гривень. З ними невідомий пробіг через вулицю. Біля торгового центру "Конкорд" зупинився, демонстративно витяг зброю і націлився на тих, що гналися за ним. Потім скинув сумку з грошима і втік".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маріупольські грабіжники розстріляли працівників ювелірного салону

Камери спостереження зняли вбивцю. Міліція розповсюдила фото підозрюваного. Але воно не чітке, бо зняте у вечірній час. Правоохоронці просять тих, хто впізнає стрілка — повідомити у міліцію.

Полтавою ширяться чутки, валютного мінялу вбили на замовлення. Кажуть, це переділ валютного бізнесу.

Рівно рік тому, 4 листопада 2011 року, у власному дворі застрелили валютного мінялу Євгена Щербаня. 29 грудня цього року вбили Валерія Лебєдєва — вистрелили в голову за 200 м від дому. Поранили його дружину Валентину. Лебєдєв більше 10 років обмінював гроші. Працював у своєму джипі "лексусі" навпроти магазину "Весна" у центрі Полтави.

Зараз ви читаєте новину «У Полтаві розстріляли валютного мінялу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути