середа, 31 жовтня 2012 08:51

Кримчанин грабував, щоб оплатити послуги дантиста

Кримчанин грабував, щоб оплатити послуги дантиста

Озброєний ножем 25-річний мешканець Сімферополя пішов грабувати крамницю, аби підлатати зуби, повідомляється на сайті ТСН.

Хлопець купив у магазині пива, вийшов, дочекався, коли звідти вийдуть усі покупці, і повернувся. Але вже не по продукти.

Дістав ножа та, погрожуючи продавчині, почав вимагати гроші. 24-річна дівчина встигла перехопити його руку з ножем, а другою натиснула тривожну кнопку.

"Намагався мене ще неодноразово вдарити ножем, але я встигла вивернутися, виштовхнула його в прохід", - розповіла продавчиня магазина Ірина.

"Людина абсолютно була в неосудному стані, тобто я розуміла, що від нього можна чекати чого завгодно. Він сказав, що йому все одно, чим це все закінчиться, аж до того, що він погрожував просто мене зарізати тут", - додала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Троєщині чоловікові розтрощили голову під час пограбування. Він помер просто на вулиці

Друга продавчиня кинулася на вулицю, волаючи про допомогу. Її колега, тим часом, сама вирвалася від нападника і теж вибігла з магазину. Дві жінки разом із випадковими перехожими заблокували обидва виходи. Зловмисник опинився у пастці.

"Він почав ногами вибивати двері, ходив по магазину з ножем, потім відчинив вікно, пляшкою по мені кинув. Потім він підійшов з вогнегасником, вже почав вогнегасником мені в обличчя прискати. Він ще почав мені погрожувати, що якщо я тебе десь зловлю, я тебе вб'ю", - розповів свідок події Віктор Максименко.

Бешкетував злодій недовго - за кілька хвилин до крамниці під'їхали правоохоронці. Опирався озброєний чоловік і правоохоронцям, але ті швидко його знешкодили. З'ясувалося, це їхній давній клієнт - свого часу він уже відсидів за розбійний напад.

Сам затриманий слідчим пояснив, що гроші потрібні були йому на лікування зубів. Та тепер візит до стоматолога доведеться відкласти на кілька років.

Зараз ви читаєте новину «Кримчанин грабував, щоб оплатити послуги дантиста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути