середа, 05 травня 2021 19:32

У Польщі порізали 25-річного українця, винуватцю загрожує довічне

У Польщі порізали 25-річного українця, винуватцю загрожує довічне
У Польщі 38-річного українця звинуватили в замаху на вбивство 25-річного співвітчизника. Йому загрожує довічне позбавлення волі. Фото: KPP Bełchatów

У польському місті Радомсько 38-річний українець під час пиятики кинувся із ножем на свого співвітчизника. Потерпілий отримав серйозні поранення, проте польським медикам вдалось його врятувати.

Інцидент стався 2 травня на вулиці Краківській. Між нападником та пораненим стався конфлікт через те, що чоловіки посперечались, хто із них платитиме за алкоголь. Про це повідомляє radomsko24.pl з посиланням на прессекретарку районного штабу поліції в Радомському Анету Влазловську.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Польщі українець відкусив вухо земляку

"П'ятеро українців розпивали алкоголь в квартирі, яку вони орендували. Раптово між ними виник конфлікт, під час якого важко поранили 25-річного чоловіка. Слідство встановило, що чоловіки знають одне одного, оскільки вони орендують квартиру і працюють разом. Під час розмови з офіцерами жоден з них не зміг розповісти, що стало причиною трагедії. Через це поліція затримала усіх громадян України. У кожного з них в організмі було понад два проміле алкоголю", - повідомила Анета Влазловська.

4 травня польська прокуратура звинуватила 38-річного українця в замаху на вбивство. Йому загрожує довічне позбавлення волі.

У польському Вроцлаві затримали 28-річного громадянина України, який напав з ножем на свого знайомого. Конфлікт стався пд час побутової сварки в одній з квартир у районі Лєсьніца.

Зараз ви читаєте новину «У Польщі порізали 25-річного українця, винуватцю загрожує довічне». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути