Ексклюзиви
понеділок, 26 квітня 2021 17:26

У Польщі українець відкусив вухо земляку

У Польщі українець відкусив вухо земляку
Інцидент трапився у селі Леліце Серпецького повіту (Мазовецьке воєводство). Двоє українців, які працюють в одній і тій же фірмі та проживають в одному помешканні, разом вживали алкоголь. Через деякий час між ними виникла сварка, під час якої 36-річний чоловік відкусив 33-річному земляку шматок правого вуха Фото: pixabay.com

У Польщі один українець відкусив вухо іншому.

Інцидент трапився в селі Леліце Серпецького повіту, Мазовецьке воєводство. Двоє українців, які працюють в одній фірмі та проживають в одному помешканні, разом вживали алкоголь. Через деякий час між ними виникла сварка, під час якої 36-річний чоловік відкусив 33-річному земляку шматок правого вуха, пише Yavp.pl з посиланням на сайт місцевої поліції.

Після цього обоє раптово утихомирилися й продовжили пиятику. Однак у постраждалого місце укусу почало кровоточити, через що довелося терміново викликати "швидку". Медики забрали українця до лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Польщі 31-річного українця врятували від самогубства

Уже наступного дня поліція взялася за його колегу. Той навіть до обіду не зміг протверезіти й мав 1,5 проміле в крові. Згодом чоловіку все ж пред'явили звинувачення в заподіянні серйозної шкоди здоров'ю.

За рішенням суду, 36-річного чоловіка взяли під тимчасовий арешт.

У польському місті Ґданськ 28-річний місцевий житель та його 34-річний друг напали на 26-річного українця. Інцидент трапився 20 квітня. Йому потрощили машину та погрожували фізичною розправою на ґрунті національної ненависті.

Зараз ви читаєте новину «У Польщі українець відкусив вухо земляку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути