Ексклюзиви
вівторок, 03 січня 2012 17:24

У новорічну ніч п'яний "замінував" вокзал у Києві, бо мав видіння

У новорічну ніч п'яний "замінував" вокзал у Києві, бо мав видіння

Кілька сотень людей довелося евакуювати у новорічну ніч на столичному залізничному вокзалі через недолугий жарт. Через кілька хвилин після опівночі 1 січня невідомий чоловік зателефонував до рівненської міліції і повідомив, що в Києві закладено вибухівку у людному місці. У якості епіцентру майбутнього вибуху він назвав столичний вокзал. Після цього незнайомець поклав слухавку.

Дзвінок пролунав з мобільного телефону у селі Остки Рокитнівського району Рівненської області. Доки столичні міліціонери оглядали з собаками вокзал та виводили на вулицю десятки сонних людей, поліські правоохоронці шукали свого співрозмовника.

Як виявилося, повідомлення було новорічним жартом від 58-річного одинокого пенсіонера. У будинку він святкував на самоті і вирішив порозважатися. Йому навіть на думку не спало, що його швидко вирахують за номером телефону.

"Чоловік заявив, що про замінування вперше чує. Але під час обшуку у нього знайшли той самий телефон – тільки тоді він зізнався, - розповіли у прес-службі обласного управління міліції Рівненщини. – Запевняв, що його провини немає. Навпаки, йому нібито було видіння про вибухівку і він вирішив про неї попередити".

Сусіди хулігана кажуть, що пенсіонер давно живе сам і любить заглянути до чарчини. "Мінувальнику" поки заборонили виїжджати з рідного села. За нічний дзвінок йому загрожує обмеження волі на строк до 3-х років.

Позаторік у березні так само підняв на ноги столичний вокзал 36-річний рівнянин, який перебуває на обліку у психіатричній клініці. Шизофреник казав, що хоче врятувати людство. Через його дзвінок тоді евакуювали 4 тисячі людей.

Зараз ви читаєте новину «У новорічну ніч п'яний "замінував" вокзал у Києві, бо мав видіння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути