Ексклюзиви
четвер, 24 листопада 2011 16:09

П'яна полтавка замінувала п'ять залізничних вокзалів

П'яна полтавка замінувала п'ять залізничних вокзалів

23 листопада о 17.15 у міліцію в місті Лубни Полтавської області подзвонила 18-річна дівчина й сказала, що замінувала Лубенський залізничний вокзал.

За 10 хвилин на вокзал приїхали міліціонери, рятувальники, вибухотехніки, служба безпеки України й швидка медична допомога. Евакуювали людей.

"Приміщення перекрили десь на годину, але рух поїздів не припинили, - розповів Юрій Сулаєв з Полтавської обласної міліції. - Бомби не знайшли".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найчастіше мінують школи і міліцію

Міліціонери вирахували, що жінка дзвонила з мобільного. Через годину встановили де знаходиться і затримали. Була п'яною.

"Дівчина уже перебувала під слідством. Була на підписці про не виїзд, - повідомив Юрій Сулаєв. - Десять днів назад вона аналогічно "замінувала" залізничні вокзали в Сімферополі, Києві, Житомирі та Дніпропетровську. В усіх випадках дзвонила в міліцію, коли випивала горілки".

Дівчина мешкає у дідуся в селі Гутирівка Полтавського району. Закінчила спецшколу-інтернат для дітей з вадами розвитку. Не працювала. Стоїть на обліку у психіатра.

Проти неї порушили кримінальну справу. Звинувачують у неправдивому повідомленні про загрозу безпеці громадян. Можуть оштрафувати від 8500 до 17000 гривень, арештувати до шести місяців, або ув'язнити на термін до п'яти років.

В міліції розказали, швидше за все дівчину направлять на примусове лікування в психіатричну лікарню.

Зараз ви читаєте новину «П'яна полтавка замінувала п'ять залізничних вокзалів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути