Ексклюзиви
неділя, 07 жовтня 2012 17:04

У міліції стверджують, що не били родича-інваліда Мазурка

У міліції стверджують, що не били родича-інваліда Мазурка
У МВС запевняють, що обшук у квартирі родичів Мазурка проведено з дотриманням усіх вимог законодавства. Фото: ТСН

Обшук у квартирі родичів підозрюваного в убивстві охоронців "Каравану" Ярослава Мазурка проведено з дотриманням усіх вимог законодавства.

Про це повідомляє прес-служба київської міліції у відповідь на інформацію про побиття родича брата дружини Мазурка, пише Українська правда.

"Після закінчення обшуку власник помешкання до працівників міліції претензій не висловлював, про що письмово засвідчив у протоколі обшуку. Законність дій працівників міліції засвідчено понятими, які весь час перебували у місці проведення процесуальної дії", - стверджують у міліції.

Під час обшуку з помешкання вилучено речові докази, які мають значення по цій кримінальній справі. Згідно чинного законодавства вони були опечатані та долучені до матеріалів кримінальної справи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шукаючи Мазурка, міліціонери били по голові та зав'язували джгутом руки інвалідові

У київській міліції повідомляють, що через три години після проведеного обшуку власник квартири викликав карету швидкої медичної допомоги та повідомив, що його побили працівники міліції.

"Ця інформація надійшла до територіального підрозділу міліції та була передана до Головного управління. Наразі проводиться службова перевірка", - йдеться у повідомленні.

"Керівництво столичної міліції звертається до громадян з проханням, якщо вони вважають, що працівники міліції порушили їх громадянські права - оскаржуйте їх дії у встановленому законом порядку", - зазначають в управлінні МВС.

Раніше в ЗМІ повідомлялося, що родич дружини Мазурка Анатолій, який нещодавно переніс операції з видалення пухлини мозку, заявив, що постраждав під час обшуку у квартирі. За його словами, до квартири увірвалися 6-ро людей. Серед них були слідчі та озброєні бійці "Беркуту". Вони вдягнули на інваліда наручники та повалили його на підлогу. Потім його били по голові та зав'язували джгутом зап'ястя.

Зараз ви читаєте новину «У міліції стверджують, що не били родича-інваліда Мазурка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути