пʼятниця, 05 липня 2013 08:25

У Миколаєві водія маршрутки розстріляли серед білого дня

У Миколаєві водія маршрутки розстріляли серед білого дня

Вдень, 4 липня, у Миколаєві на кінцевій зупинці маршруток № 56 на Намиві вогнепальне поранення у ногу отримав водій маршрутки, пише "Новости-N".

Як розповів заступник директора ПП "Гуріг-сервіс", яке обслуговує маршрут № 56, "Хонда Аккорд" з державним номером 9502, що виїжджала з двору, зачепила металевий паркан, розташований за мікроавтобусом "Мерседес", який стояв на зупинці поряд. Водій легковика одразу ж кинувся до маршрутників зі словами: "Я через тебе подряпав автомобіль". На це водій "Спринтера" цілком резонно відповів, що він тут ні при чому, потрібно бути уважнішими. У відповідь водій "Хонди" дістав вогнепальну зброю і вистрілив у опонента.

У розпорядження видання потрапили відеозаписи розстрілу водія маршрутного таксі № 56 в Миколаєві. Відео знято з двох ракурсів, на два відеореєстратора.

На записі видно, як під'їжджає автомобіль, деякий час маршрутник спілкується з його водієм. Потім чути звук пострілу, і поранений в ногу водій маршрутки падає на коліна.

Легковий автомобіль з місця події одразу ж їде.

Зараз ви читаєте новину «У Миколаєві водія маршрутки розстріляли серед білого дня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути