пʼятниця, 05 липня 2013 12:31

Спецтема: Жорстоке зґвалтування на Миколаївщині

У Миколаєві перекинулася машина СБУшників, у якій перевозили врадіївського міліціонера

Сьогодні вдень у центрі Миколаєва сталася дорожньо-транспортна пригода за участю легковика та мікроавтобуса. За наявною інформацією, в одній з машин перевозили Євгена Дрижак - міліціонера з Врадіївського відділу області, якого підозрюють у зґвалтуванні 29-річної Ірини Крашкової.

У Державтоінспекції Миколаївської області Gazeta.ua підтвердили факт аварії, а також повідомили, що сам інцидент стався на перехресті вулиць Нікольської і Артилерійській, проте не стали уточнювати, хто саме постраждав у ній.

"Сам механізм аварії встановлюється працівниками слідчої групи, які і з'ясують причину і винних у цьому ДТП. Можу підтвердити, що учасниками цієї дорожньої події є легковий автомобіль "ВАЗ-2109" та мікроавтобус "Хюндай". У ДТП є постраждалий", - зазначила Юлія Волгіна з прес-служби миколаївської ДАІ.

В результаті зіткнення "Хюндай" перекинувся.

Також у прес-службі зазначили, що легкова машина належить ДСО при УМВС в Миколаївській області, а мікроавтобус належить "одному з підприємств міста".

Водночас, сайт "Новости-N" посилаючись на свої джерела, стверджує, що на мікроавтобусі "Хюндай" СБУшники перевозили одного з підозрюваних у "врадіївському зґвалтуванні" Євгена Дрижака. Саме він і постраждав у цій аварії.

Зараз ви читаєте новину «У Миколаєві перекинулася машина СБУшників, у якій перевозили врадіївського міліціонера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

88

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути