вівторок, 16 жовтня 2012 15:36

У Маріуполі чоловіка розстріляли просто на вулиці

У Маріуполі чоловіка розстріляли просто на вулиці
Причиною сварки двох хлопців стало нечесне ведення гри в більярд. Фото: kaleydos.com.ua

Вчора близько 20.00 на стоянці ТЦ "Амстор" у Орджонікідзевському районі Маріуполя пролунали постріли. Тут на очах у перехожих 25-річний хлопець отримав кульові поранення в живіт і ліву руку.

Як повідомили 0629 у прес-службі Маріупольського міськуправління міліції, в даний час 29-річний стрілець затриманий. Пістолет вилучено та направлено на експертне дослідження.

Зловмисником виявився приятель постраждалого. Як з'ясувалося, конфлікт між ними стався в одному із закладів відпочинку Маріуполя.

Як розповів заступник начальника сектору карного розшуку Орджонікідзевського РВ Валерій Юрасов, причиною сварки двох хлопців стало нечесне ведення гри в більярд. Один з гравців вирішив скористатися хитрими прийомами, але товариш одразу побачив обман. Між хлопцями виникла сварка і "більярдному шахраєві" довелося покинути заклад. Однак не встиг чоловік вийти на вулицю, як його на автомобільній стоянці знову наздогнав другий гравець і продовжив з'ясовувати стосунки. Не довго думаючи, шахрай дістав з машини пістолет і зробив два постріли в свого кривдника.

Оскільки постріли пролунали в людному місці, то очевидці одразу ж викликали міліцію та "швидку". Потерпілий, який перебував у стані алкогольного сп'яніння, був госпіталізований в одну з міських лікарень.

В даний час за даним фактом проводиться перевірка.

Зараз ви читаєте новину «У Маріуполі чоловіка розстріляли просто на вулиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути