Ексклюзиви
вівторок, 16 жовтня 2012 13:52

Спецтема: Розстріл у "Каравані"

"Караванський стрілок" досі в Україні, впевнений Захарченко

"Караванський стрілок" досі в Україні, впевнений Захарченко
Міністр висловив подяку всім громадянам України, які надають відомості про вбивцю. Фото: job-sbu.org

Вбивця охоронців в торгово-розважальному центрі "Караван" Ярослав Мазурок, за оперативною інформацією, все ще перебуває на території України, заявив міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко.

"До нас приходить дуже багато інформації, і більшість з неї свідчить про те, що ця людина знаходиться в Україні", - сказав Захарченко на прес-конференції у Львові у вівторок.

За його словами, інформація по даній справі надходить в міліцію з різних джерел. Міністр висловив подяку всім громадянам України, які ці відомості надають.

"Інформація приходить різна, з різних джерел, і її частина являє оперативний інтерес. Але про що саме ця інформація, я вам, зі зрозумілих причин, говорити не буду", - сказав глава МВС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На "караванського" стрілка можуть повісити ще низку злочинів

Відповідаючи на запитання журналістів, наскільки доцільно було оголошення Мазурка в міжнародний розшук у зв'язку з даними про те, що він перебуває на території України, міністр пояснив, що це стандартна процедура. За його словами, через деякий час після того, як підозрюваного оголошують у всеукраїнський розшук, його автоматично повинні оголосити і в міжнародний розшук, що і відбулося в даному випадку.

Відносно заяв родичів Мазурка в пресі про те, що вони не впевнені, що саме їхній родич розстріляв охоронців в ТРЦ "Караван", міністр сказав, що всі ці сумніви розвіються тоді, коли підозрюваний буде затриманий, потім допитаний і міліція проаналізує отриману інформацію .

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Караванського стрілка шукає Інтерпол

Як повідомлялося, 26 вересня вдень охоронець торгово-розважально центру "Караван" на вул.Лугова в Києві помітив, що один з відвідувачів викрав товар, після чого останньому було запропоновано пройти у кімнату охорони. Там зловмисник відкрив вогонь, убивши на місці трьох охоронців, четвертого важко поранив, а потім втік.

Оболонський райвідділ столичної міліції порушив кримінальну справу. Орієнтування на злочинця розіслані в Росію і Білорусь.

За інформацію, яка допоможе у розшуку зловмисника, обіцяно грошову винагороду в сумі 100 тис грн.

Зараз ви читаєте новину «"Караванський стрілок" досі в Україні, впевнений Захарченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути