середа, 10 жовтня 2012 13:52

Спецтема: Розстріл у "Каравані"

Пораненому охоронцю з "Каравана" дозволили побачитись із ріднею

Пораненому охоронцю з "Каравана" дозволили побачитись із ріднею
Охоронець, котрий вижив після стрілянини у ТЦ "Караван", і зараз знаходиться у лікарні. Фото: obozrevatel.com

Охоронця з "Каравану", котрий отримав поранення у перестрілці швидко одужує. Його відвідують родичі. Про це УНН повідомило джерело у лікарні.

"Павло Федінков почуває себе задовільно. Він швидко одужує. До нього почали пускати родичів, які його відвідують. Охороні, тобто бійцям спецпідрозділу "Беркут" видано наказ пропускати до палати лише родичів та медперсонал, який вони знають", - повідомило джерело.

Охоронця, котрий вижив після стрілянини у ТЦ "Караван" і зараз знаходиться у лікарні, допитали слідчі.

Нагадаємо, 26 вересня до чергової частини Оболонського РУ ГУМВС України в м. Києві надійшло повідомлення, що на вул. Луговій, 12, в торговельному центрі "Караван" невідомий розстріляв трьох приватних охоронців та одного поранив.

На місце виклику негайно виїхали керівництво столичної міліції, слідчо-оперативні групи міської та районної міліції, оперативні підрозділи та експерти НДЕКЦ. Попередньо встановлено, що біля однієї з кас мегамаркету приватні охоронці помітили чоловіка, який намагався без оплати винести флеш-карту пам'яті. Задля з'ясування обставин сек'юриті його затримали та провели до службового приміщення. Щойно переступивши поріг кімнати, затриманий вчинив стрілянину.

Внаслідок вогнепального поранення троє приватних охоронців загинули на місці події, ще одного з тяжкими травмами доставлено до лікарняного закладу. Після кривавої розправи стрілець втік.

Зараз ви читаєте новину «Пораненому охоронцю з "Каравана" дозволили побачитись із ріднею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути