середа, 10 жовтня 2012 11:23

Спецтема: Розстріл у "Каравані"

Родичам Мазурка міліція заборонила говорити

Родичам Мазурка міліція заборонила говорити
Міліція посилається на таємницю слідства. Фото: polittech.org

Родичі Ярослава Мазурка, підозрюваного  у вбивстві охоронців ТРЦ "Караван", живуть на столичному Лісовому масиві.12-поверховий будинок на вул. Кіото знаходиться в п'яти хвилинах від метро Чернігівська. На дверях під'їзду - електронний замок.

"Їх квартира на сьомому поверсі", - сусід років 40-ка пропускає всередину. Просить цигарку.

На поверсі - 6 квартир. Біля чорних дерматинових дверей Синельникових - стара шафа. Навпроти - тумбочка. На ній дошки та старі газети. Анатолій Синельников (родич підозрюваного у потрійному вбивстві в "Каравані", - авт.) - маленького зросту. Одягнений у синю футболку та шорти. Виходить із квартири кульгаючи. Пояснює, що зараз забере сина з першого поверху, тоді поговоримо. Важко вимовляє слова.

За декілька хвилин піднімається з хлопчиком років 10-ти. Пропонує увійти у квартиру. За мить, поговоривши по мобільному просить нас піти.

"Я не винуватий, - каже він. - Подзвоніть о десятій вечора".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Охоронців "Каравану" звинувачують у здирництві, залякуванні та у побитті

Увечері родичі пояснюють, що розказати про те, що сталось в квартирі не можуть. "ТСН" повідомляла, що декілька днів тому "Беркут" шукав тут Мазурка. Анатолія побили, в нього струс мозку. Нещодавно він переніс онкологічну операцію. Після того, як міліціонери пішли, родина не дорахувалась грошей. Також зникли золоті прикраси.

"Ми після цього дали підписку про нерозголошення. Говорити далі - це підсудна справа", - каже увечері телефоном Віктор Козоріз, брат дружини Ярослава Мазурка.

В міліції слова родичів підтверджують.

"Є таке поняття як таємниця слідства. Тим більше, що зловмисник ще не заарештований, - пояснює речник столичної міліції Ігор Михалко. - Мене преса розриває, а я до слідчих. А вони кажуть: "Таємниця слідства".

Зараз ви читаєте новину «Родичам Мазурка міліція заборонила говорити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути