Ексклюзиви
четвер, 01 березня 2012 22:34

У Лондоні судять неповнолітнього ватажка банди, який в 13 років гвалтував дівчинку

У Лондоні судять неповнолітнього ватажка банди, який в 13 років гвалтував дівчинку

У Королівському суді британської столиці розглядають кримінальну справу, порушену стосовно восьми неповнолітніх членів вуличної банди. Підлітки кілька місяців періодично гвалтували дівчинку, а одного разу напали на неї в туалеті ресторану швидкого харчування. Ватажком угруповання був хлопчик, якому виповнилося всього 13 років.

Злочини скоювалися з вересня 2009 по березень 2010 років, пише газета "The Daily Mail". А мотивом згвалтувань 11-річної дівчинки стало бажання познущатися над нею і похвалитися кримінальними "подвигами" перед друзями для підвищення авторитету.

В одному з епізодів групове згвалтування сталося в будинку ватажка банди, розташованому в східній частині Лондона. Тоді в нарузі брало участь вісім людей. А в останньому епізоді над потерпілою поглумилися троє підлітків, які затягли її в туалет ресторану McDonald's.

Ватажок банди, якому до цього часу виповнилося 15 років, заперечував свою провину. Проте його визнали винним і відпустили під домашній арешт до моменту винесення вироку, який назначений на 20 березня.

Доказами у справі фігурують і відеокадри порнографічного змісту, зняті злочинцями в момент одного з згвалтувань. Вони були виявлені в ході обшуку в будинку одного з підозрюваних.

За даними поліції Великобританії, перший раз вулична банда підлітків зустріла свою жертву в Центральному парку Кеннінг-тауна. Зловмисники запропонували дівчинці зайнятися сексом, але вона відмовилася і спробувала втекти. Однак двоє хлопчиків по черзі згвалтували її. У наступні дні злочинці відправляли потерпілій sms-повідомлення загрозливого змісту, а через тиждень запросили в будинок свого ватажка, який був наймолодшим членом банди.

Через кілька тижнів дівчинку знову побили. На цей раз свідками розправи були й інші дівчата, які ображали жертву і називали її "шлаком". Кілька місяців по тому 15-річні учасники банди зустріли потерпілу на вулиці і пішли слідом за нею в ресторан McDonald's. Там вони знову напали на неї. Навіть після згвалтування в закладі харчування школярка не стала звертатися в поліцію. Лише у вересні 2010 року вона розповіла про події за порадою свого кузена.

На суді мати одного з підозрюваних, в ноутбуці якого були виявлені кадри з згвалтуванням, заявила, що ця порнографія належить їй. Зі слів жінки, вона зберігала ці огидні фотографії з цікавості.

Зараз ви читаєте новину «У Лондоні судять неповнолітнього ватажка банди, який в 13 років гвалтував дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути