четвер, 01 березня 2018 12:00

У лобовій ДТП загинув посадовець міськради

У лобовій ДТП загинув посадовець міськради
В автомобільній аварії загинув начальник фінансового управління Білгород-Дністровського, голова місцевої болгарської громади Віктор Мінчев. Фото — Facebook Алли Гінак

В Одеській області в автомобільній аварії загинув начальник фінансового управління Білгород-Дністровського, голова місцевої болгарської громади Віктор Мінчев.

ДТП сталася 28 лютого, приблизно о 17.30 біля села Прибрежне. Про це повідомила на у Facebook мер міста Алла Гінак.

"Ще п'ять годин тому ми розмовляли і обговорювали подальші плани розвитку міста та виконання бюджету за підсумками двох місяців! Величезне горе для всієї родини, для рідних і близьких, для друзів і товаришів по службі. Обірвалося життя прекрасної людини, життєрадісного і цілеспрямованого, прекрасного чоловіка і батька", - написала Гінак.

Chevrolet, за кермом якого перебував Мінчев, рухався у напрямку селища Затока та лоб у лоб зіткнувся авто Hyundai. Разом із посадовцем у авто перебувала його дружина, яка отримала травму голови, повідомили в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не впорався з керуванням і в'їхав у відбійник" - лікар загинув у страшній аварії

Обох водіїв та пасажирку Chevrolet госпіталізували до лікарні, але Мінчев помер від отриманих травм.

Бізнесмен Володимир Лустаи зі Снігурівки на Миколаївщині разом зі своїм водієм ­Сергієм Халявкою загинув у ДТП 6 лютого.  Аварія сталася біля села Партизанське Вітовського району Миколаївської області. Автомобіль "Тойота" зіткнувся з ­КамАЗом. Обидві машини відразу загорілися. Водій та пасажир легковика згоріли заживо. Чоловіка, який був за кермом ­КамАЗа, забрали в лікарню з важкими травмами.

Зараз ви читаєте новину «У лобовій ДТП загинув посадовець міськради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути