пʼятниця, 30 серпня 2013 15:52

У Криму невідомі в масках напали на джип валютного міняйла і викрали майже 1,5 млн. грн.

У Криму невідомі в масках напали на джип валютного міняйла і викрали майже 1,5 млн. грн.
Фото: ru.tsn.ua

Вчора вранці невідомі в масках і рукавичках скоїли розбійний напад на жителя міста Євпаторія, повідомляє прес-служба УМВС України у Криму.

Зі слів заявника, невідомі на автомобілях марки "Опель Вектра" сіро-зеленого кольору (перші літери держ. номера СН) і марки "Черрі Амулет" (перші букви держ. номера ВІ) чорного кольору перегородили дорогу машині потерпілого марки "Тойота Ланд Крузер". Сталося це на виїзді з СВТ "Дружба" на Чорноморське шосе м. Євпаторія.

Далі невідомі, погрожуючи пістолетом, відвезли потерпілого за с. Каменоломня Сакського району. Там, звернувши на узбіччя, застосували фізичний вплив і викрали з автомобіля велику суму грошей у національній та іноземній валюті, а також мисливський карабін "Форт 202" калібром 7,62 мм 2010 року випуску.

Всіх, хто володіє інформацією про скоєне кримінальне правопорушення, прохання повідомити за телефонами: (06569) 3-10-13 , 3-15-87 , 095-522-73-46 або 102.

Зазначимо, за інформацією kerch.fm, у потерпілого викрали 180 тисяч доларів. Пограбований займається обміном валюти. Міліція вчора проводила план "Перехоплення", оглядаючи автомобілі на в'їзді до Керчі.

Зараз ви читаєте новину «У Криму невідомі в масках напали на джип валютного міняйла і викрали майже 1,5 млн. грн.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути